Mina San Timoteo

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
470 Bekeken
Admin
Illustrious Member Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 2396
Topic starter  

In dit specifieke topic voor vindplaats Mina San Timoteo kan je in contact komen met andere mineralenverzamelaars of eigen fotos en bezoekverslagen plaatsen.


   
Citeren
John de Bruijn
Reputable Member Admin
Deelgenomen: 4 jaar geleden
Berichten: 305
 

https://www.gmalicante.org/Salidas2009/Salida169/SALIDA169.htm

Vertaald met Google Translate:

Bij deze gelegenheid hebben we samen met partners uit Madrid de San Timoteo Mine bezocht, en na een kopje koffie in de Unloaded, waar collega's Diego en Pepe uit Cartagena ons kwamen begroeten, gingen we naar de bovengenoemde mijn en na het passeren de hele ochtend erin en haal 's middags wat stukjes blauw bariet, naaldpleisters en kwarts om te eten op de gebruikelijke plek, de Downloader.

Deze mijn wordt niet aanbevolen als je niet op bezoek gaat bij iemand die het kent. Het is heel gemakkelijk om binnen te verdwalen door het doolhof van bestaande galerijen en hoe groot het is.

Al in de namiddag en omdat het lijkt alsof we nog wat willen blijven bijten, gaan we naar de stortplaats van de Segunda Esmeralda-mijn en daar vinden we de klassieker van het gebied, kwartsstukken van verschillende tinten en om ongeveer 19 uur voor onze adressen.

https://www.gmalicante.org/Salidas2009/Salida169/SALIDA169.htm


   
BeantwoordenCiteren
Deel: