Algemeen

Land:
Frankrijk
Regio:
Midi-Pyrénées
Adres:
D920 12140 Entraygues-sur-Truyère, Frankrijk
Google:
44.654333, 2.555833
Mineralen:
Autuniet, Kwarts (var: Rookkwarts), Torberniet
Gesteente:
Soort:
Contactgegevens:
Informatie:

Gegevens afkomstig van GEA VIS nr 02037: Aurillac D920 ri ZO; bij bord Entraygues 2 km P; L van de weg steil weggetje omhoog; na ca. 200 m rookkwarts xx op brokken steen en op pad; L tegen helling op stenen groene torberniet xx en wat gele autuniet; mooiste stukken hoger op helling. Opmerkingen: Mijn dichtgestort met gesteente uit mijn; verweerde stenen splijten; verzamelen van uraanmineralen niet zonder gevaar voor de gezondheid ! Oppassen voor slangen ! Laatste info: 1980 GPS coördinaten geven de positie van de genoemde D920 richting Entraygues en niet de exacte locatie omdat de exacte locatie van het genoemde bord “Entraygues 2 km” in de routebeschrijving niet bekend is.

Aanvullend

Functies:
Als je registreert of ingelogd bent, kan je gratis gebruik maken van onder andere favorieten, community bezoeken, geologische kaarten en vindplaatsen in de buurt.

Kaart              

Community Schermvullend Routeplanner Aanvullend

Deze gegevens zijn puur informatief. Het bezoeken van deze locatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid. Vraag altijd de land- of groeve-eigenaar om toestemming om het gebied te mogen betreden. Mineralenwereld is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade toegebracht aan of door bezoekers van deze locatie.