Het was dan eindelijk zo ver: zondag 25 oktober 2015 was de eerste GEA Beurs in de Meent in Amstelveen. Een nieuwe start die een nieuwe weg in moet slaan met meer succes. En uiteindelijk kon men aan het einde van de dag concluderen dat de beurs in een stijgende lijn groeit!

De GEA Beurs werd jaarlijks georganiseerd in de Borchland hal, maar werd minder goed bezocht dan de wens van Stichting GEA was. Zodoende is de beurs in de Meent een eerst proeve van bekwaamheid geweest: er móest een groei te zien zijn. En dat was er!

Met Minerals Foundation stond ik op de beurs en heb ik weer ervaren hoe positief het doel van de stichting wordt ontvangen. Men is enthousiast, word lid van de database en forum en wil ook meer weten over het 'zelf mineralen zoeken'.
Maar naast het promotiewerk voor stichting, was ik ook exposant op de GEA Beurs. Het thema over kwarts kwam deze keer erg goed naar voren: de meest diverse soorten kwarts (bergkristal, amethyst, rookkwarts) en kristalvormen kwamen naar voren in de expositie. Het blijft een mooie ervaring om een deel van je eigen collectie te laten zien en dan ook nog alle positieve reacties er op te krijgen. Het is dus weer voor herhaling vatbaar!


Wil je meer zien en lezen? Kijk dan snel op Minerals Foundation en Minerals Forum!