In Nederland zijn er jaarlijks veel mineralogisch gerelateerde beurzen en evenementen. Ze worden georganiseerd door stichtingen, kringen, bedrijven of instanties die met mineralogie bezig zijn. Elke beurs is weer anders en elke beurs legt de nadruk ook ergens anders. Zo zijn er beurzen die veel edelstenen en sieraden stands hebben, terwijl de andere beurs specifiek op ruwe mineralen is gericht.

Al met al een grote diversiteit. Mineralenwereld vindt het daarom een meerwaarde om op beurzen en evenementen aanwezig te zijn om het zelf zoeken naar mineralen te promoten, maar ook zelf gevonden mineralen, mineralenboeken en alles wat binnen onze mogelijkheden ligt.

Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om lezingen en workshops van Mineralenwereld op jouw beurs of evenement in te zetten! Op deze manier heb je een uniek element op je beurs of evenement aanwezig, naast het reguliere aanbod. Daarnaast kan Mineralenwereld een kraam/stand aanbieden die zowel informatief als aantrekkelijk is voor alle bezoekers.

Ook is Kristian Egberts vaak actief op beurzen met Minerals Foundation, ter promotie van de stichting.

Wil je ons op jouw beurs of evenement?

Vraag vrijblijvend info aan of boek direct!